Vitrin

Hakikat bir Güneştir O da kendini gizledi

Bunlar müsliman mı? 03 Eylül 2010

Filed under: Haber-Politika — Maxtouch @ 15:49

Bunları yapanlar müslüman mı?  ben şüpheliyim. İster adı sunni ister şii olsun müslümanın müslümana canı malı ırzı haramdır. Aslında sorun cehalette insanlar aralarına sokulan nifaka oynanan oyunlara kanmamakla mesullar. Maxtouch.

Filistin Yürüyüşü Kanlı Bitti

Pakistan’ın Ketta kentinde Filistin direnişine destek maksadıyla düzenlenen yürüyüş sırasında bir intihar komandosu tarafından düzenlenen saldırıda 43 kişi öldü. Bölgede izdiham yaşanırken 80 kişi de yaralandı.

Pakistan’ın güneybatısındaki Ketta kentinde düzenlenen intihar saldırısında ölenlerin sayısı 43’e yükseldi.

Hastane yetkilileri, Ketta’da Filistin halkının direnişine destek maksadıyla düzenlenen yürüyüş sırasında bir intihar komandosu tarafından düzenlenen saldırıda 43 kişinin öldüğünü söyledi.

Saldırıda daha önce verilen haberlerde 28 kişinin öldüğü, 80 kişinin yaralandığı bildirilmişti.

Pakistan’ın kuzeybatısındaki Mardan kentinde bu sabah Ahmedi Camisi’nde düzenlenen intihar saldırısında 1 kişi ölmüştü. Ülkede önceki gece Lahor’da Şiilerin düzenlediği dini geçit töreni sırasında 3 bombayla düzenlenen saldırılarda da 35 kişi yaşamını yitirmişti.

Ketta’da Filistin halkının direnişine destek maksadıyla düzenlenen yürüyüşe 2 bin 500 kişinin katıldığı belirtildi. Patlama yüzünden bölgede büyük izdiham yaşanırken, 4 basın mensubu da yaralandı.

Polisin bölgeyi kontrol altına aldığı ve muhtemel yeni saldırılar için bölgede güvenlik önlemleri aldığı belirtildi. Yetkililer, henüz saldırıyı üstlenen bulunmadığını açıkladı.

AA

 

Yorum bırakın